Skip to content

Social Network Badges

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 5 reviews
by Earl & Jaleesa on Congratz
Video gastenboek

Zoo wij kunnen niet omschrijven hoe ongelovelijk blij wy zyn met dit cadeau. Heel professioneel uitgevoerd, ik heb het hier over de kwaliteit van het beeld en geluid, duidelijk en allemaal goed te horen.

Ik zal Congratz zeker weten aanraden by anderen!!

Nogmaals many thnxxxx!!!!

Earl&Jaleesa

by Jorge en Naomi on Congratz
verjaardagsvideo

Zeer tevreden over het resultaat! De dag is erg mooi vastgelegd. Ook de momenten die we die dag zelf niet mee hebben gekregen zijn nu te zien voor ons... de muziek erbij was ook helemaal toepasselijk 🙂 Zelfs de videohoes vonden we super! Volgende keer zeker weer

by Fabiënne & Faisel Lagadeau on Congratz
Felicitatie video

De felicitatie video was heel erg verassend.
Op onze trouwdag hebben zoveel mensen ons gefeliciteerd en hebben hun zegje gedaan maar daarna zijn we et weer vergeten. Maar met zo een felicitatie Video is het leuk om het nog terug te zien na zo een dag. Nu kunnen wij de dvd altijd nog terug kijken. Felicitatie dvd is echt een aanrader!!
Bedankt congratz.

by Jenny Timmer on Congratz
verjaardagsvideo

Het was leuk om iets te krijgen wat je niet verwacht!
Een leuk idee met beeld en geluid! Ik voelde me echt jarig!

by Marije on Congratz
verjaardagsvideo

Het pakje was leuk ingepakt en verstuurd. Ik had van tevoren niet zo'n goed beeld waar de foto's voor waren. Als ik dit had geweten had ik meer/andere foto's gebruikt. Verder vond mijn moeder het erg leuk. Fijn dat ik zelf een digitale link vand e video heb gekregen.